Utsikten fra Fredriksgarden, by night

Utsikten fra Fredriksgarden, by night

fredag 11. oktober 2013

Oppussing

Hei på dere:-)

For litt over en mnd siden hadde vi en vannlekkasje som hadde startet i oppvaksmaskina på kjøkkenet. Vi var "selvfølgelig" bortreist da dette skjedde :-(     
Så d hadde spredd seg til flere rom (gulv) :-( 
Gangen bak kjøkkenveggen, gangen utenfor kjøkkenet og stua, og et stykke inne på sta( vi har åpen løsning)
Så vi måtte til å rive opp alle gulvene. Noe jeg på en måte vil kalle litt "hell i uhell" ;-)  Vi hadde pratet litt tidligere om at vi kunne tenkt oss et lysere gulv. Vi skulle også male stua, som nå er hvit, i en lunere farge. Samt at vi kunne tenkt oss å satt inn et større vindu på stua, mot sjøen. Og siden vannskadene ble såpass omfattende, bestemte vi oss for å gjøre dette når vi først holdt på. Så her er d litt på "halv åtte" for tiden kan man si. Min kjære rakk å ta alle gulvene, bortsett fra stua, før han reiste offshore. Så nå gleder jeg meg til han kommer hjem å starter på stua :-)  Mens jeg venter, så ser jeg på nye møbler og interiør, og har vel sånn noen lunde funnet stilen.
Vi liker veldig godt Slettvoll stilen. Og også den litt landlige koselige stilen. Så d blir nok en blanding der tenker jeg. Blir også veldig inspirert av flere av de bloggene jeg følger, og av følgere på Instagram.
Det er utrolig mange dyktige og kreative mennesker der ute :-)
Legger ut noen bilder av det som inspirerer meg. Og kom gjerne med innspill.

Om dere går inn på min gamle blogg  http://tones-paradis.blogspot.no, vil dere se hvordan d ser ut nå og litt tilbake i tid.
Så vil jeg etterhvert som ting begynner å skje her, legge ut bilder. Bare 4 dager til mannen kommer hjem nå. Hurra!! :-)))





Vil også få linke til en annen blogg som inspirerer meg under vårt oppussingsprosjekt, og det den utrolig flinke og meget kreative 


Med dette ønsker jeg dere en riktig fin fredag.
Klem Tone <3





torsdag 10. oktober 2013

Min gamle blogg, for dere som måtte være interresert.
er skjedd noen forandringer siden da. og flere er underveis ;-)


Hei. 
Etter laaang bloggetørke, er jeg tilbake. Men under nytt navn. Min forrige blogg, "Mitt Paradis", er ikke mulig å komme seg inn på. Jeg får ikke lagt inn bilder, eller skrevet innlegg. Og siden så masse har skjedd siden sist, så starter jeg helt fra scratch :-)

Her er en liten reminder 

Jeg er ei jente fra nordvest landet som har funnet mitt paradis med mann og tre barn på 14,18 og 20 år. Vi tok over minn manns barndomshjem, Fredriksgarden  for 13,5 år siden. og har siden da holdt på å restaurere og pusse opp både utvendig og innvendig. Støtt og stadig ett eller annet som må gjøres. Men med en "handyman" til mann og min store intresser for oppussing og interiør, så er dette bare gøy.